A Lilly Hungária Kft. megbízásából közzétett tartalom.
Onkológiai akkreditált továbbképzés HR+, HER2- korai
és metasztatikus emlőrák témában
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr!

Weboldalunkon videóelőadás sorozat megtekintésére invitáljuk, mellyel a helyes tesztkitöltést követően kreditpontot szerezhet!

A videóelőadás sorozat 5 onkológiai tartalomból áll a HR+, HER2- korai és metasztatikus emlőrák területén.

Az összes tartalom megtekintését követően a végső tesztkérdések 60%-nak helyes megválaszolásával kreditpont szerezhető. A végső teszthez az elérési linket az utolsó videós tartalom alatt találja.

A kreditpontok belgyógyászat, belgyógyászati angiológia, diabetológia, endokrinológia és anyagcsere-betegségek, foglalkozás-orvostan (üzemorvostan), geriátria, háziorvostan, kardiológia, nefrológia, neurológia, orvos (szakirányú szakképesítés nélkül), orvosi rehabilitáció (belgyógyászat), orvosi rehabilitáció (kardiológia) szakvizsgák esetén szakma szerinti pontként, minden más esetben szabadon választható elméleti pontként vehetők figyelembe.

Tartalmas szakmai továbbképzést és sikeres tesztkitöltést kívánunk!
 
Hogyan kezeljük azon korai emlőrákban szenvedő betegeket,
akiknél magas a kiújulás kockázata?
Áttekintés a monarchE vizsgálat legfontosabb eredményeiről, beleértve a Verzenios▼ hatását az invazív betegségmentes túlélésre és a távoli kiújulás kockázatára, valamint a legfontosabb biztonságossági és adagolási információkat.
 
 
Relevánsak-e a monarchE vizsgálat eredményei
a korai emlőrák kezelésében?
Hallgassa meg Prof. Stephen Johnston és Prof. Joyce O'Shaughnessey gondolatait a monarchE vizsgálat relevanciájáról az emlőrák adjuváns terápiájában!
 
Mit jelent az IDFS mint klinikai vizsgálati végpont?
Megfelelő vizsgálati végpont-e az invazív betegségmentes túlélés (Invasive Disease Free Survival - IDFS) az emlőrák adjuváns terápiájának értékeléséhez?
Tekintse meg a rövid videót, melyben Prof. Joyce O'Shaugnessey és Prof. Stephen Johnston válaszolnak erre a kérdésre.
 
Miért fontos a klinikum szempontjából az endokrinrezisztencia
koncepciója előrehaladott, metasztatikus emlőrákban?
Videónkból megtudhatja, hogy mi az endokrinrezisztencia ESMO szerinti definíciója és mi a klinikai jelentősége. Mindenképpen tartson velünk és tekintse meg Prof. Marc Thill rövid összefoglalóját!
 
Milyen terápiát válasszunk, ha progrediál az emlőtumoros beteg
adjuvánsan alkalmazott endokrinkezelés után?
Tekintse meg a Prof. Michael Untsch által bemutatott betegesetet, amellyel a terápiaválasztás szempontjait illusztrálja metasztatikus emlőrák elsővonalbeli kezelésének elindításakor.
▼ Ezt a gyógyszert további ellenőrzésnek vetik alá. Ez lehetővé teszi az új biztonsági információk gyors azonosítását. Az egészségügyi szakembereket arra kérik, hogy jelentsenek minden feltételezett mellékhatást. A mellékhatások hatóságoknak történő bejelentésének módjáról lásd a készítmény alkalmazási előírásának 4.8. pontját.
Lilly Hungária Kft, 1075 Budapest, Madách I. u. 13-14. Tel.: 1/328-5100; www.lilly.hu
Mellékhatás bejelentés: https://www.lilly.hu/gyogyszerbiztonsag/nemkivanatosesemenyjelentese
© 2023 Eli Lilly and Company. Minden jog fenntartva.
Lezárási kód: PP-AL-HU-0412
Lezárás dátuma: 2023. Február 21.
A Lilly Hungária Kft. megbízásából közzétett tartalom.